© 2023 CONTAX - Contabilitate + Taxe
All Rights Reserved

Cine suntem

Despre CONTAX

CONTACT

Cu peste 19 ani de experienta in domeniu, echipa noastra ofera servicii complete de asistenta financiar - contabila companiilor din Romania ce au nevoie de consultanta sau opteaza sa externalizeze aceste departamente.

Externalizarea serviciilor aferente acestor departamente poate fi efectuata total sau partial.

Clientii nostri sunt din domenii diverse si au diferite tipuri de organziare (de la societati comerciale la asociatii non-profit, persoane fizice autorizate sau profesii liberale).

Valorile noastre sunt profesionalismul, promptitudinea, implicarea si atentia la detaliu, valori ce ne ajuta sa oferim clientilor servicii de calitate astfel incat acestia sa isi poata dezvolta in mod durabil companiile si activitatile.

Calitatea serviciilor oferite este atestata si de faptul ca suntem membri CECCAR.

Serviciile noastre pornesc de la asistenta pentru infiintarea firmei, adaugarea de puncte de lucru sau obiecte de activitate, realizarea si raportarea inregistrarilor contabile si continua pana la reprezentarea in relatia cu autoritatile sau sprijin in accesarea fondurilor europene.

Profesionalismul si promptitudinea privind rezolvarea problemelor aparute in activitatile clientilor nostri ne-au ajutat de-a lungul timpului sa ne dezvoltam si sa putem oferi acestora suport complet in cadrul domeniilor enumerate anterior.

Colaborarea cu CONTAX nu se rezuma la procesarea simpla a documentelor, echipa noastra consiliaza clientii ori de cate ori acestia au nevoie de asistenta.

Putem consilia clientii si in vederea reducerii taxelor, a posibilitatilor de dezvoltare sau rezolvarea problemelor de personal.

EXPERIENTA

de peste 19 ani.

Vasta experienta ne situeaza pe un loc fruntas in cadrul societatilor de consultanta, asistenta si expertiza din Romania.

PROFESIONALISM

garantat.

Suportul complet si calitatea serviciilor oferite clientilor CONTAX sunt completate si de faptul ca suntem membri CECCAR.

DEDICARE

continua.

Suntem renumiti pentru rezolvarea cu promptitudine a diverselor probleme aparute in cadrul activitatilor clientilor nostri.

ECHIPA NOASTRA

Echipa CONTAX este formata din profesionisti specializati in domenii diferite:

Simona GOGU

EXPERT CONTABIL

Experienta de peste 19 ani in Contabilitate primara, consultanta si expertiza.

Ana-Denis BADEA

AVOCAT

Specializata in Drept Comercial, Contencios administrativ, Dreptul Muncii.

Vlad IONESCU

D.P.O.

Data Protection Officer cu experienta notabila in domeniul GDPR.

Gheorghe POPISTEANU

CONSULTANT FONDURI NERAMBURSABILE

Experienta vasta privind Fonduri EU si Guvernamentale.

Suntem apreciati, MULTUMIM!

Cateva cuvinte de lauda din partea unor clienti care fac parte din familia CONTAX:

SERVICII EXCELENTE

Suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne si bucura-te de serviciile oferite de echipa CONTAX.

Contacteaza-ne